Even voorstellen

Mijn opleiding tot tuinontwerper

Als tuindersdochter heb ik de liefde voor bloemen en planten van jongs af aan kunnen uitleven. Ik speelde graag buiten in de natuur en plukte bloemen uit de berm. Na de middelbare school koos ik aanvankelijk voor een opleiding en loopbaan in de zorg. In 1995 volgde ik eerst een vakopleiding voor bloemist en daarna voor tuinontwerper.

Sindsdien ontwerp ik tuinen en richt landschappen in voor particulieren en bedrijven. Regelmatig volg ik een masterclass om mijn kennis en vaardigheden up-to-date te houden. Door mijn werk in de zorg heb ik een sterk inlevingsvermogen ontwikkeld dat van pas komt in mijn vak als ontwerper. Ik kan goed luisteren naar de wensen van mijn opdrachtgevers en weet de essentie te pakken in verrassende ontwerpen.

Ik ben goed in het maken van beplantingsplannen, die het jaarrond kleur en vorm geven aan de tuin en vogels,vlinders en bijen aantrekken. Door mijn ruimtelijk inzicht weet ik kleine stadstuintjes om te toveren tot een tuin die groot aanvoelt en creeer ik juist geborgenheid in grote plattelandstuinen.

Ik kan van elke tuin een persoonlijk paradijsje maken waarin je kunt leven, spelen en genieten.

Neem contact met mij op

Mijn tuinen

Hieronder een aantal foto's van recent werk